Hoppa till innehåll
Hem » Nöjesliv

Nöjesliv

Colorados nöjesliv är främst belagt till storstaden Denver. Där kan du hitta det mesta i form av klubbar, pubar, teatrar, konserter och festivaler. Oavsett ålder eller intresse så lär det finnas flera olika lockande arrangemang. För klubbar, pubar och barer så kan du rikta in dig på området som heter LoDo. Vare sig du vill dansa eller dricka cocktails så hittar du ett brett utbud där.

Denver har en väldigt aktiv och växande musik och natt-scen. Alla dagar i veckan så kan du se alltifrån lokala till internationella artister på olika etablissemang. Vill du dansa hela natten lång så bör du fundera på att besöka South of Colfax Nightlife District. Staden har också gott om olika hotell där du kan vila dig efter festandet.

Utöver hotell så kan du även använda dig av AirBnb för att hitta någonstans att bo när du är på besök. Vill du även blanda in lite kultur på resan så finns det gott om alternativ för att göra det. På sommaren anordnas det flera olika större och mindre musikfestivaler där alla världens artister dyker upp. Ett härligt besök på en jättestor festival kan lätt bli resans höjdpunkt.

Nöjesliv i Colorado
Källa: Pexels.com

Nöjesliv i Colorado

En sak är säker och det är att du kan hitta det du vill göra nästan vad det än må vara. Klubbarna spelar alla olika slags musikgenrer, kombinera det med att gästerna är glada och vänliga. Då har du allt som behövs för en riktigt härlig utekväll med många goda skratt, god mad och goda drinkar. Träffa vänner från världen över på olika restauranger, barer, klubbar eller liknande.

Det finns så väldigt många barer, klubbar och liknande att det är omöjligt att lista alla. Att hitta den bästa platsen är nog svårt för det finns så mycket som tilltalar på olika sätt. Vi har listat ett antal alternativ för nöjeslivet i Denver här för att ge dig ett litet hum av vad som finns. Tanken är att du kanske kan hitta något bra etablissemang att besöka när du reser till Denver.

Temple Denver

Hit flockas Denvers yngre men även de gamla som fortfarande har det som krävs för att orka med en redig festnatt. Boka ett VIP-bord och njut av en rolig kväll med olika duktiga DJ:s. På deras hemsida kan du se olika event och liknande så att du kan planera en ordentlig utgång. Klubben har öppet mellan 9 på kvällen till klockan 2 på natten på fredagar och lördagar. Det här är nöjesliv som heter duga.

Typ av nöjesliv: Dansklubb
Hemsida: www.templedenver.com
Adress: 1136 Broadway Denver, CO 80203

Milk Bar

”Denver’s true underground club experience” så beskriver Milk Bar sig själva och sin upplevelse. Klubben är en del av CoClubs family. De driver även The Church Nightclub, Club Vinyl, Bar Standard och The Acoma St. Project. Låt basen led dig ned under marken och in på deras olika dansgolv. Techno, trap, indie mixar, retromusik och många, många fler genrer spelas här. Klubben har öppet på torsdagar, fredagar och lördagar mellan 9 på kvällen och 2 på natten.

Typ av nöjesliv: Dansklubb
Hemsida: www.coclubs.com
Adress: 1037 Broadway, Denver, CO 80203, USA

Club Vinyl

Den här klubben ligger också i festområdet South of Colfax Nightlife District. Club Vinyl består av fem olika rum med fyra dansgolv där beatsen går fort och musiken är hög. Se internationella DJ:s uppträda, njut av en häftig utsikt över Denver på takterrassen eller dansa loss på ett av dansgolven. Vinyl anses av många vara en av de absolut bästa klubbarna i Denver. Klubben har öppet på torsdagar, fredagar och lördagar mellan 9 på kvällen och 2 på natten.


Typ av nöjesliv: Dansklubb
Hemsida: www.coclubs.com
Adress: Adress: 1082 Broadway, Denver, CO 80203, USA

Nöjesliv i Colorado
Källa: Pexels.com

Fuel & Iron Bar

Det här är en populär och härlig bar att träffa vänner eller främlingar för goda drinkar. Temat är inspirerat av staden Pueblo i Colorado. Baren är en guldklimp i Denvers uteliv och är väl värd ett besök.

Varför inte ladda upp med ett par öl där innan avgång till en av de populära dansklubbarna? Baren är stängd på måndagar men öppen 15 till 23 på tisdagar till och med torsdagar. samt söndagar På fredag och lördag är det öppet 15 till 1 på natten.

Typ av nöjesliv: Bar
Adress: 1526 Blake St, Denver, CO 80202
Hemsida: www.fuelandironbar.com

The Crypt

Letar du efter en vegan-anpassad bar med kök så vänd dina ögon hitåt. Baren är väldigt ny eftersom att den öppnade i januari 2022. Men det stoppar ingen från att ha en riktigt rolig vistelse där. Du kan även toppa besöket med riktigt god veganmat utöver shots och cocktails. Baren är öppen 16 till 2 på natten måndag till fredag. På lördagar och söndagar är det öppet klockan 14 till 2 på natten.

Typ av nöjesliv: Bar
Hemsida: www.thecryptdenver.com
Adress: 1618 E 17th Ave, Denver, CO 80218, USA


Ghost Donkey

Låt inte namnet avskräcka dig utan det här är en riktigt härlig New York tequila och mezcal-bar. År 2020 så blev baren Årets Cocktail Bar i tidningen Imbibe. Utöver goda drinkar och härliga stunder ås finns det massor med nachos att njuta av. Baren har öppet söndag till onsdag klockan 16 till 0. På torsdag till lördag är det öppet 16 till 2 på natten.

Typ av nöjesliv: Bar
Hemsida: www.ghostdonkey.me
Adress: 1750 Wewatta Street, Suite 140 Denver, CO 80202

54thirty Rooftop

Den här takbaren hör egentligen till ett hotell men du kan få komma in ändå. Här har du chansen att äta utsökt mat och dricka goda drinkar i gott sällskap. Men inte bara det utan du får även samtidigt njuta av den vackra utsikten som den högre höjden bjuder på. Öppettiderna är 16 till 23 måndag till onsdag. Torsdagar 16 till 0. Fredag och lördag 13 till 0 samt 13 till 23 på söndagar.

Typ av nöjesliv: Takbar
Hemsida: www.54thirty.com
Adress: 1618 E 17th Ave, Denver, CO 80218, USA

The Red Barber

Ät, drick, umgås, njut till fulla muggar på en takbar med 360 graders utsikt. Här kan du verkligen njuta av en underbar utsikt i gott sällskap. Upplev Denver från ett nytt perspektiv i deras stora lokaler med lockande erbjudanden.

Öppet mellan 16 till 22 på onsdagar, 16 till 22.30 på torsdagar, 16 till 0 på fredagar, 14 till 0 på kördagar och 14 till 21 på söndagar.


Typ av nöjesliv: Takbar
Hemsida: www.theredbarber.com
Adress: 3770 Walnut Street, Denver, CO 80205